Leuke initiatieven van leden


Diploma ski-instructeur niveau 2 voor Sjaac Schoenmaker

Op 10 oktober jl. heeft Sjaac Schoenmaker de NSkiV-opleiding ski-instructeur niveau 2 met succes afgerond. Als ski-instructeur niveau 2 mag je beginnende skiërs les geven, bijvoorbeeld het begeleiden van groepsuitjes en kinderfeestjes in Nederland.

 

Tijdens buitenlandse reizen is een skibegeleider geen zelfstandig skileraar en zal altijd begeleid moeten worden door een hoger opgeleide instructeur.

Al enige tijd begeleidt Sjaac onze reizen naar de Dolomieten. De deelnemers hebben voldoende ski-ervaring om het zonder ski-instructeur te stellen, maar een paar tips van Sjaac als ski-instructeur niveau 2 zijn natuurlijk nooit weg.

Belangrijk van de ski-instructeur niveau 2 opleiding is om te kijken of skiles geven iets voor je is. Sjaac is zo enthousiast dat hij al heeft aangegeven om door te gaan voor niveau 3.

Diploma ski-instructeur niveau 2 voor Sjaac Schoenmaker

Op 10 oktober jl. heeft Sjaac Schoenmaker de NSkiV-opleiding ski instructeur niveau 2 met succes afgerond. Als ski-instructeur niveau 2 mag je beginnende skiërs les geven, bijvoorbeeld het begeleiden van groepsuitjes en kinderfeestjes in Nederland.

Kijk hier voor meer info over deze leuke actie van Sjaac.