Fietsmidweek 2023 - Paterswolde - 12 t/m 14 september

Genieten, proeven & ontspannen op een mooie locatie.

 

Hallo fietsliefhebbers van Skivereniging Het Gooi.

Helaas hebben zich geen personen aangemeld om voor september een Fietscomité te vormen. Echter, om de traditie van de fietsdagen met SkiGooi niet verloren te laten gaan, heeft voorzitter Frits de handschoen opgepakt. Hij heeft inmiddels de locatie bepaald en is, ondersteund door Barbara, bezig met het uitzetten van routes en zoeken van aantrekkelijke horeca stops.

 

Waar gaan we fietsen?

We verblijven in Fletcher Familiehotel Paterswolde. Vanuit het hotel gaan we 3 dagen fietsen door het prachtige Drentse en Groningse landschap, met o.a. het Paterswoldsemeer, Natuurgebied De Appelbergen en het Zuidlaardermeer.

 

Wanneer gaan we fietsen?

Van dinsdag 12 september tot en met donderdag 14 september 2023.


Hotel

Familiehotel Paterswolde is een hotel met meer dan 125 jaar historie. Het ligt even ten zuiden van de stad Groningen, ongeveer 180 km vanaf Hilversum. Het hotel heeft kamers met eigen bad of douche en toilet. Het staat garant voor een ontspannen en onbezorgd verblijf. Wanneer u even wilt ontspannen brengt u een bezoek aan het zwembad, de sauna, het Turks stoombad of solarium. Actievelingen kunnen hun hart ophalen in de fitnessruimte. Gratis WiFi in het hele hotel. Er is een lift, een overdekte fietsenstalling met oplaadpunten en er worden fietsen verhuurd. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het eigen terrein van het hotel. Het hotel is goed bereikbaar met het OV. Honden zijn niet toegestaan. Het verblijf is op basis van half-pension.

 

Wat gaat het kosten?

Het arrangement bestaat uit:

- 2 overnachtingen in een 2-persoonskamer Comfort Plus of in een 1-persoonskamer Standaard

- 2 maal een ontbijt

- 2 maal een 3-gangendiner

- koffie/thee bij aankomst op de eerste dag

- lunchbuffet op de eerste dag

- theepauze eerste dag

- koffiepauzes en lunches tweede en derde dag.

 

Helaas ontkomen we niet aan de prijsverhogingen in de horeca. De prijs voor het gehele arrangement bij verblijf in een 2-persoonskamer bedraagt € 285,- p.p. of € 347,- p.p in een 1-persoonskamer.

 

Hoe u aan te melden?

Per email bij de penningmeester (penningmeester@skigooi.nl) onder vermelding van FMW23.

Het aantal deelnemers is beperkt tot maximaal 28. Hiervoor hebben wij bij het hotel een optie voor 12 tweepersoonskamers en 6 eenpersoonskamers. De optie op deze kamers is verlopen. Aanmelden in overleg is nog mogelijk, eventueel voor plaatsing op een wachtlijst.

 

Bij aanmelden vermelden of u wilt verblijven in een 1- of 2-persoonskamer wilt. Bij een 2-persoons-kamer opgeven met wie u de kamer gaat delen. Heeft u ten aanzien van het eten intoleranties of allergieën dit dan ook opgeven bij de aanmelding.

 

Na plaatsing krijgt u ter bevestiging van de boeking een factuur toegestuurd. Hierop staan betalingstermijnen en annuleringsvoorwaarden vermeld. De boeking wordt pas definitief na aanbetaling op de reissom.

 

Met sportieve groet van de penningmeester,

 

Ronald Heemskerk.