Canazei - Dolomieten - Italië - busreis - onder strikt voorbehoud

Vrijdag 10 februari t/m zondag 19 februari 2023


Voor de reis naar de Dolomieten is gekozen  voor verblijf in een hotel in Corvara en wel om de volgende reden. Gebleken is, dat Canazeï een zeer drukke  wintersportplaats is geworden. Vanuit het hotel duurt het minstens een uur voordat je boven op de ski’s staat. Voorts is het daar dan op de brede onoverzichtelijke startpiste  zeer druk. Dat levert gevaarlijke situaties op en wachttijden bij de vervolgliften.

 

In Corvara liggen twee hotels - Planac & Costes tegenover elkaar direct bij de stoeltjeslift, waar je zonder wachten de pistes op gaat. Ook terugkeer naar het hotel is probleemloos. Zonder tijdsdruk relaxed naar het hotel kunnen terug skiën is een groot voordeel.

 


Corvara ligt centraal in de Dolomieten aan de bekende Sella Ronda en in de nabijheid van de Marmolada (3.343 m). Vanuit Corvara kan iedere dag naar een andere bestemming worden geskied. Naar Lagazuoi, via Pralongia en Armentarola. Naar de Marmolada via Malga Chiapella. Naar de Seiseralm (eerst per bus door een schitterend natuurgebied). Naar het Annatal via Col Raiser en Seceda (lunch bij Anna). Naar Pedraces via La Villa. Naar Alba met Pera en Possa di Fassa.

Hotel Planac***. De prachtige en natuurlijke omgeving en de warmte van de typische alpine stijl aangeboden door Hotel Planac zullen uw verblijf aangenaam en onvergetelijk maken, om nog te zwijgen van de verfijnde en smakelijke gerechten die u in de eetzaal of op het zonnige terras kunt nuttigen. Het hotel ligt direct aan de piste. Alle kamers zijn met oog voor detail uitgerust met bad, douche, haardroger, telefoon en kluisje. Het hotel heeft een groot wellnesscentrum met sauna, whirlpool en solarium. Voor degenen die op zoek zijn naar totale ontspanning, zijn er tegen betaling massages, manicures, pedicures en gezichtsbehandelingen beschikbaar.

 

Hotel Costes: nog toevoegen. Zie voorlopig hier.

First Class touringcar

De reis naar Italië gaat met een luxe dubbeldekker touringcar, die is voorzien van 48 First Class fauteuils. De stoelen zijn breder en comfortabeler en er staan in tegenstelling tot een Royal Class bus 3 stoelen op een rij in plaats van 4. Deze First Class fauteuils bieden extra veel beenruimte en de rugleuning heeft ruime instelmogelijkheden.

Prijzen

De hotels beschikken over  een beperkt aantal eenpersoonskamers. Heb je nog geen kamergenoot en wil je een kamer delen met een andere deelnemer, meld je dan toch aan. In overleg kan een kamergenoot worden gezocht.

De prijzen zijn afhankelijk van het hotel en de geboekte kamer, al of niet delen van een kamer, met bus of eigen vervoer, aantal dagen skipas en leeftijdskorting van de skipas.

 

De basisprijs per persoon bedraagt € 1.450,- tot € 1.550,-. In deze prijs is inbegrepen:

  • vervoer per First Class touringcar - drie stoelen op een rij;
  • 7 overnachtingen o.b.v. half-pension op basis van 2 personen per 2-persoonskamer;
  • 6-dagen Dolomiti Superskipas;
  • toeslag fooienpot & reserveringskosten.

Voor een eenpersoonskamer bedraagt de prijs € 1.500 tot 1.750,-. De 6-dagen skipas kan voor een gering bedrag worden uitgebreid naar een 7-dagen of een 8-dagen skipas. In overleg is eigen vervoer mogelijk. Op de reissom zal dan ca. € 180,- in mindering worden gebracht.

Om teleurstellingen te voorkomen is het belangrijk zo spoedig mogelijk contact op te nemen.