Fietsmidweek 2022 - Nunspeet - 13 t/m 15 september

Genieten, proeven & ontspannen. Een warm welkom op de Veluwe.

 

Het fietsevenement is inmiddels achter de rug. Het weer, het hotel, het fietsen en de horeca waren fantastisch. Volgend jaar weer van 12 t/m 14 september (onder voorbehoud). We zoeken nog vrijwilligers die de fietsmidweek willen (helpen) organiseren.

Hallo fietsliefhebbers van Skivereniging Het Gooi. Met grote blijdschap kunnen we de geboorte melden van een nieuw Fietscomité.
Het Fietscomité 2022 bestaat dit jaar uit Stephanie van Leeuwen en Yvonne Haije, met medewerking van Barbara Heemskerk. Onder leiding van Stephanie is gestart met het organiseren van de Fietsdagen 2022. Dit jaar gaan we naar Nunspeet, een prima uitgangspunt voor heerlijk relaxed fietsen op de Veluwe. In tegenstelling tot alle voorafgaande fietsweekends, vallen dit jaar de fietsdagen niet in een weekend maar van dinsdagmorgen 13 t/m donderdagmiddag 15 september.

We logeren in Hotel de Hoeve van Nunspeet, in een bosrijke omgeving met stijlvolle en landelijk ingerichte kamers die voorzien zijn van alle gemakken. Er is een klein verwarmd binnenzwembad, een sauna op afspraak en gratis WiFi in het hele hotel. Er is een fietsenstalling met oplaadpunten.

 

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het eigen terrein van het hotel. Huisdieren zijn niet toegestaan.

 

Het hotel ligt op loopafstand van het station en het centrum van Nunspeet en is de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de Veluwe (www.dehoevevannunspeet.nl).

 


Het hotel ligt vlakbij uitgestrekte natuurgebieden, zoals het Hulshorsterzand, de Elspeterheide en het Landgoed van Welna. Prachtige fietspaden, nagenoeg zonder autoverkeer, voeren je langs al dit moois.


Wat gaat het kosten?
De prijs van het arrangement bedraagt € 250,- per persoon voor een tweepersoonskamer op basis van 2 overnachtingen, halfpension, lokale belastingen en de horeca onderweg. Voor een eenpersoonskamer geldt een toeslag van € 40,-. Het aantal eenpersoonskamers is beperkt.

 

Via het hotel kunnen fietsen worden gehuurd. Een stadsfiets kost per dag € 12,50 en een elektrische fiets € 25,-. De gewenste huurfiets kan bij aanmelden worden opgegeven. Afrekenen gebeurt rechtstreeks bij de receptie van het hotel.

 


Aanmelden?
Dat kan bij de penningmeester Ronald Heemskerk (penningmeester@skigooi.nl) of bij Stephanie van Leeuwen (leeuwmail@planet.nl) onder vermelding van FW22.

 

Heeft u ten aanzien van het eten intoleranties of allergieën, wilt u dit dan doorgeven bij de aanmelding. Graag vermelden of u een een- of tweepersoonskamer wilt. Bij een tweepersoonskamer met wie u deze gaat delen. Ook aangeven of u een (elektrische) fiets wilt huren.


Na aanmelding krijgt u van de penningmeester de bevestiging, tevens factuur toegestuurd. Hierop staan de betalingstermijnen vermeld.


Met sportieve groet van het Fietscomité Stephanie en Yvonne

 

Op dit moment is het arrangement geheel volgeboekt. Men kan zich aanmelden voor een plaats op de reservelijst.