Nieuwsbrieven Skivereniging 't Gooi


Redactie ULLR-Nieuwsbrieven & ULLR-Nieuwsflitsen

Skivereniging 't Gooi verstuurt per mail ULLR-Nieuwsbrieven en ULLR-Nieuwsflitsen.

De inhoud van deze uitgaven wordt verzorgd door Barbara. Kopij, op- en aanmerkingen kunnen per mail worden verstuurd aan de redactie.

ULLR-Nieuwsbrieven

Vier maal per jaar - ongeveer halverwege ieder kwartaal - publiceert SkiVereniging 't Gooi een ULLR-Nieuwsbrief.

 

In deze nieuwsbrief staat informatie van de vereniging over reizen, Sneeuwfit, après-ski avonden, fietsweekenden en overige activiteiten. Het verschijnen van een nieuwsbrief wordt bekend gemaakt via een mail-bericht.

 

Recente nieuwsbrieven kunnen hier worden bekeken en eventueel worden gedownload.

ULLR-Nieuwsflitsen

Naast de ULLR-Nieuwbrieven, die altijd een groot aantal onderwerpen belichten, worden op onregelmatige tijdstippen ook

ULLR-Nieuwsflitsen per email naar (een selectie van) alle leden gestuurd. Een nieuwsflits betreft altijd één onderwerp, zoals de aankondiging van een après-ski-avond aan alle leden of nadere informatie over een reis aan uitsluitend de deelnemers van die reis.

 

De ULLR-Nieuwsflitsen van afgelopen jaar kunnen hier worden bekeken en eventueel worden gedownload.

Historie ULLR-Nieuwsbrief

De Ullr Express (spreek uit "oeler-express") was tot november 2014 een papieren clubblad dat 4x per jaar verscheen. Het blad is vernoemd naar ULLR (spreek uit "oeler") of ULL, de beschermheilige van de skiërs. Oorspronkelijk heette het blad Ullr Koerier. Dit verscheen in maart 1979 voor het eerst. In de tachtiger jaren werd het blad omgedoopt tot SkiGooi Express, maar de leden bleven het blad de ULLR noemen. Uiteindelijk is daarom gekozen voor de mix-naam Ullr Express.

 

Vanaf februari 2015 verschijnt de Ullr Express digitaal en heet vanaf dat moment ULLR-Nieuwsbrief. De ULLR-Nieuwsbrief wordt per email aan alle leden verstuurd. Via bovenstaande links kunnen ze ook worden gedownload.

 

Lees hier meer over de ULLR historie.

Aan- & afmelden toezending ULLR-Nieuwsbrieven en Nieuwsflitsen

De toezending of het stopzetten van de toezending van ULLR-Nieuwsbrieven en ULLR-Nieuwsflitsen kan hier worden geregeld.