Reizen SkiGooi


Algemeen

De reizen van Skivereniging 't Gooi zijn uitstekend geschikt voor mensen die alleengaan of alleenstaan. Tijdens de reizen wordt meestal in groepjes van verschillend niveau geskied. Met een gemiddeld tempo een rode piste kunnen afdalen is wenselijk. De Lech-reis (mits deze reis doorgaat) is ook geschikt voor mensen die op een lager niveau willen skiën of die willen wandelen.

 

Verblijf
Het verblijf in de reisbestemmingen is standaard op basis van halfpension in een comfortabel 3/4-sterrenhotel in één twee­persoonskamer. Reizigers die zich als ‘single’ aanmelden, hebben de keuze te opteren voor verblijf in een tweepersoonskamer, of voor een 1-persoonkamer. Plaatsing is dan wel afhanke­lijk van de beschikbaarheid van een kamerdeler respectievelijk van een 1-persoonskamer. 

 

Vervoer
Het vervoer naar Les Menuires en Canazei gaat per Royal Class bus. Men kan er voor kiezen naar die bestem­mingen te reizen met eigen vervoer. Op de reis­som van de reis naar Les Menuires en Canazei vervallen dan de vervoerskosten.
In onderling overleg wordt zoveel als mogelijk carpooling geregeld. De reis naar Canada is uiteraard met het vliegtuig.

Reissom
De reissom is opgebouwd uit de verblijfskosten op basis van half pension, de vervoerskosten, de prijs van de skipas alsmede toeslagen voor de organisatiekosten en de fooienpot.
Skiën
Er wordt groepsgewijs geskied in een ontspan­nen sfeer onder begeleiding van een ervaren voorskiër, die het skigebied goed kent. Het skiën wordt afgewisseld met koffie- en lunchpauzes, en afgesloten met een ski-après op terras in de zon of binnen bij de open haard. ’s Avonds wordt er als groep gedineerd.

Aanmelding voor de reizen
Deelname aan de reizen is mogelijk door leden van Skivereniging 't Gooi, de Nederlandse Ski­Vereniging en alle bij de Nederlandse SkiVereni­ging aangesloten skiverenigingen. Aanmelding voor de reizen uitsluitend door het insturen van het aanmeldingsformulier naar de reizencommisssie. Het aanmeldingsformulier is hier te downloaden of kan op tele­fonische aanvraag worden toegestuurd.

 

Voor informatie reizencommissie:

  • Frits Misset, telefoon 035-623 8480
  • Ronald Heemskerk, telefoon 035-538 8203
  • E-mail: reizen@skigooi.nl

SkiGooi biedt keuze uit
3 bestemmingen.

Denk bij alle reizen aan een reis- en annulerings-verzekering!

Voor alle reizen van SkiGooi gelden reisvoorwaarden.