Reizen SkiGooi


Algemeen

De reizen van Skivereniging 't Gooi zijn uitstekend geschikt voor mensen die alleen gaan of alleen staan. Tijdens de reizen wordt meestal in groepjes van verschillend niveau geskied. Met een gemiddeld tempo een rode piste kunnen afdalen is wenselijk. Voor de Lech-reis, die op privé basis wordt georganiseerd, geldt een uitdagender profiel. Mensen die op een lager niveau willen skiën of die willen wandelen kunnen onder voorwaarden mee.

Verblijf
Het verblijf in de reisbestemmingen is standaard op basis van halfpension in een comfortabel 3/4-sterrenhotel in een twee­persoonskamer. Reizigers die zich als ‘single’ aanmelden, hebben de keuze te opteren voor verblijf in een tweepersoonskamer, of voor een 1-persoonkamer. Plaatsing is dan wel afhanke­lijk van de beschikbaarheid van een kamerdeler respectievelijk van een 1-persoonskamer.

Vervoer
Het vervoer naar Les Menuires en Corvara gaat per Royal respectievelijk First Class bus. Men kan er voor kiezen naar die bestem­mingen te reizen met eigen vervoer. Op de reis­som van de reis naar Les Menuires en Corvara vervallen dan de vervoerskosten.
In onderling overleg wordt zoveel als mogelijk carpooling geregeld.

Reissom
De reissom is opgebouwd uit de verblijfskosten op basis van half pension, de vervoerskosten, de prijs van de skipas alsmede toeslagen voor de organisatiekosten en de fooienpot.

Skiën

Er wordt groepsgewijs geskied in een ontspan­nen sfeer onder begeleiding van een ervaren voorskiër, die het skigebied goed kent. Het skiën wordt afgewisseld met koffie- en lunchpauzes, en afgesloten met een après-ski op terras in de zon of binnen bij de open haard. ’s Avonds wordt er als groep gedineerd.
Aanmelding voor de reizen

Deelname aan de reizen is mogelijk voor leden van Skivereniging 't Gooi, de Nederlandse Ski­Vereniging en alle bij de Nederlandse SkiVereni­ging aangesloten skiverenigingen. Aanmelding voor de reizen uitsluitend door het insturen van het aanmeldingsformulier naar de reizencommissie. Het aanmeldingsformulier is hier te downloaden of kan op tele­fonische aanvraag worden toegestuurd.

Neem voor informatie over de reizen contact op met de reizencommissie:

Frits Misset of Ronald Heemskerk - e-mail: reizen@skigooi.nl


Enthousiastelingen gevraagd

Skivereniging 't Gooi vindt het leuk om voor de leden reizen te organiseren. Er gaat veel tijd zitten in het uitzoeken van bestemmingen, de communicatie naar leden, de contacten met hotels en reisorganisaties, de administratie van deelnemers en de financiële afhandeling. De beperkte capaciteit van bestuur en reizencommissie laat daarom niet toe dat er een groter aantal reizen wordt georganiseerd.

Omdat in de vereniging specifieke wensen leven voor andere reizen, stimuleert de vereniging uitdrukkelijk privé initiatieven van leden om zelf een reis te organiseren die ook toegankelijk is voor anderen. Deze initiatieven kunnen leiden tot andersoortige reizen dan de traditionele verenigingsreizen. De vereniging beschouwt deze initiatieven als een positieve bijdrage aan een mogelijke vernieuwing van het reizenaanbod. Op haar beurt wil de vereniging de organisatie van deze reizen faciliteren o.a. door communicatie naar de leden en ondersteuning bij de ledenadministratie en financiën.

Daarom nodigt de vereniging leden met goede ideeën uit om contact op te nemen met de reizencommissie.

Denk altijd aan een reis- en annulerings-verzekering!

Voor alle reizen van SkiGooi gelden reisvoorwaarden.