Lech - Arlberg - Oostenrijk (eigen vervoer)

Zaterdag ?? maart - zaterdag ?? maart 2019 - Gaat definitief niet door!

Hotel Alt-Hubertus is intern verbouwd en de kamers zijn vernieuwd. Gevolg: de prijzen zijn met meer dan 10 procent verhoogd. Bovendien is het aantal beschikbare kamers beperkt vanwege het feit dat de week van 9 tot 16 maart in het hoogseizoen valt. Verblijf in een twee-persoonskamer HP komt op € 1050. Met de kosten voor skipas, vervoer, toeristenbelasting, toeslag organisatie en fooienpot erbij kom je al gauw in de buurt van € 1500. Dat is geen haalbare kaart voor de organisatie van een reis naar Lech, want goedkopere hotels zijn niet te vinden. Ook geeft de toenemende vraag naar één-persoonskamers een groter wordend organi-satorisch probleem. Hotels hebben slechts hoogstens twee 1-persoonskamers te bieden. De 1-persoonskamers moeten dan gevonden worden in pensions, waar de meeste reeds gereserveerd zijn.
Conclusie: Een reis naar Lech zit er in 2019 niet in.

Hotel Alt-Hubertus is een gewaardeerd onderkomen gebleken. Het 3-sterrenhotel biedt een goede accommodatie en gastro-nomie. Het heeft wellness voorzieningen,
een zonneterras en een eigen parkeergarage
onder het hotel (gratis). De Schlosskopflift
bevindt zich vlakbij het hotel.Pension Kilian ligt 50 m verwijderd van Hotel Alt-Hubertus en biedt eveneens goede accommodatie. De deelnemers die in het pension verblijven, gebruiken het diner tezamen met de groep in hotel Alt-Hubertus.

 


Arlberg omvat de skigebieden van Lech, Zug, Zürs, Warth-Schröcken en Sankt Anton.

 

Het is één van de grootste ski-arena’s van Oostenrijk. Het gebied is uitermate sneeuwzeker. Tot in april zorgen talrijke oceaandepressies voor sneeuwval.

 

In totaal staan de skiër 97 liften en 340 km aan pistes ter beschikking voor gevarieerde dagtochten.

 

Het gebied van Lech en Zug leent zich ook uitstekend voor een winterwandelvakantie.

 

Deelnemers reizen op eigen gelegenheid naar Lech. In onderling overleg wordt afgesproken wie met wie meerijdt.

Prijs per persoon houdt in:

  • toeslagen reisorganisatie en fooienpot
  • 7 overnachtingen o.b.v. half-pension
  • exclusief skipas

Hotel Alt Hubertus - nvt

 

Pension Kilian - nvt


!!! Let op: In verband met de beperkte beschikbaarheid van hotelkamers is het belangrijk zich zo spoedig mogelijk aan te melden, bij voorkeur voor 1 september 2018.