Fietsmidweek 2024 - Burgh-Haamstede - 10 t/m 12 september

 

Hallo fietsliefhebbers van Skivereniging Het Gooi.

Al enige tijd is het Fietscomité 2024 onder leiding van Robert Huisman druk bezig met de organisatie van de fietsmidweek in september. De locatie is is deze keer in de duinen van Schouwen-Duiveland. Het hotel is vastgelegd en er wordt gewerkt aan de routes en de horeca onderweg.

 

Waar gaan we fietsen?
We overnachten in het prachtig gelegen Fletcher Duinhotel nabij de kust en duinen van Burgh-Haamstede op Schouwen-Duiveland. Als u meegaat dan kunt u genieten van een paar heerlijke dagen van hopelijk zon, zee en zand. En u kunt natuurlijk ook meegaan als u niet wilt fietsen, maar wel wilt genieten van deze omgeving en de gezelligheid van de groep.

Het hotel heeft stijlvolle kamers die voorzien zijn van alle gemakken, zoals gratis WiFi. Er is géén binnenzwembad, maar voor liefhebbers is de zee nabij. Er is een fietsenstalling, er worden E-bikes verhuurd en er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het terrein van het hotel. Huisdieren zijn niet toegestaan.

 

Wanneer gaan we fietsen?
Van dinsdag 10 september tot donderdag 12 september 2024.


Wat gaat het kosten (prijzen onder voorbehoud)?

Het arrangement bestaat uit:

 

- 2 overnachtingen in een 2-persoonskamer of in een 1-persoonskamer

- 2 maal een ontbijt

- 2 maal een 3-gangendiner

- koffie/thee bij aankomst op de eerste dag

- lunchbuffet op de eerste dag

- nog nader in te vullen koffiepauzes en lunches op tweede en derde dag

 

Vanwege de afspraken die nog moeten worden gemaakt met de horeca tijdens het fietsen, ligt de prijs nog niet vast. De verwachting is dat de prijs rond de € 300,- p.p. voor een 2-persoonskamer gaat uitkomen. Er is een beperkt aantal 1-persoonskamers beschikbaar die ca. € 105,- per arrangement meer kosten.

 

Aanmelden?
Dat kan bij de penningmeester Ronald Heemskerk (penningmeester@skigooi.nl) onder vermelding van FMW24.

 

Heeft u ten aanzien van het eten intoleranties of allergieën, wilt u dit dan doorgeven bij de aanmelding. Graag vermelden of u een een- of tweepersoonskamer wilt. Bij een tweepersoonskamer met wie u deze gaat delen. Ook aangeven of u een (elektrische) fiets wilt huren

 

Er bestaat een mogelijkheid om tegen betaling van de hotel arrangementsprijs een extra nacht van maandag 9 op dinsdag 10 september bij te boeken. Dit is inclusief diner en ontbijt. Als u hiervan gebruik wilt maken, wilt u dat dan bij uw aanmelding vermelden.


Na aanmelding krijgt u van de penningmeester de bevestiging, tevens factuur toegestuurd. Hierop staan de betalingstermijnen vermeld.


Met sportieve groet van het Fietscomité.