Fietsweekend 2019 - Garderen - 6 t/m 8 september

Ontdek de ongerepte Veluwe per fiets!


Het fietsweekend Garderen heeft reeds plaatsgevonden. Deze pagina is uitsluitend als voorbeeld bedoeld.

Hallo fietsliefhebbers van Skivereniging Het Gooi. Het Fietscomité 2019 bestaat uit Robert Huisman, Mieke Ekelschot en Jan Pieter Smittenaar. De afspraken met het hotel zijn rond en momenteel worden de routes uitgestippeld in de prachtige natuur van de Veluwe.

We logeren in het WestCord Hotel de Veluwe in Garderen, Oud Milligenseweg 62, (www.westcordhoteldeveluwe.nl). Dit hotel is prachtig gelegen midden in de ongerepte Veluwse bossen. Het ligt centraal tussen Amersfoort en Apeldoorn, op slechts 3 min per auto vanaf de A1.

 

Hotel de Veluwe is een 4-sterren hotel, het heeft 97 comfortabele en sfeervol ingerichte kamers. Alle kamers beschikken over gratis wifi, badkamer met douche, toilet en föhn, telefoon, televisie, koffie- en theefaciliteiten, kluisje en koelkastje. Het merendeel van de de kamers beschikt over airconditioning.

 

Daarnaast biedt het hotel een grand café, restaurant en terrassen. Na een actieve dag in de natuur kun je om te relaxen gebruik maken van de wellnessfaciliteiten met o.a. 3 verschillende sauna’s, een stoom­cabine, stortdouche en, van april t/m september, het verwarmde buitenzwembad. Er is voldoende parkeergelegenheid. Huisdieren zijn niet toegestaan.Bent u nu al enthousiast geworden en wilt u ook genieten van de prachtige ongerepte Veluwse natuur? De prijs voor dit weekend bedraagt ca. € 235,- per persoon voor een 2-persoonskamer. Er is een beperkt aantal 1-persoonskamers beschikbaar die ca. € 55,- voor het weekend meer kosten. Het hotel verhuurt fietsen. Een gewone fiets kost € 9,50 per dag en een E-bike € 22,50 per dag.

 

U kunt zich per mail aanmelden bij Robert Huisman (rh@tehacon.nl). Om de aanmelding definitief te maken moet u volgens onze algemene reisvoorwaarden 35% aanbetalen, afgerond € 80,-. Deze aanbetaling stort u op het rekening­nummer van de Penningmeester van Skivereniging Het Gooi (NL64 RABO 0388 2962 08) onder vermelding van FW2019.

 

Graag bij opgave de volgende punten vermelden:

  • naam, adres en e-mailadres;
  • al of niet een eenpersoonskamer (beperkt);
  • bij een tweepersoonskamer aangeven of men in overleg ingedeeld wil worden of dat er reeds een kamerdeler is, die zich dan automatisch opgeeft voor het weekend;
  • eventuele dieetwensen;
  • of men een fiets of een E-bike wil huren voor 3 dagen;
  • overige punten die belangrijk kunnen zijn voor de organisatie.

Indien gewenst kan voorafgaande aan het weekend een kamer, inclusief diner en ontbijt, worden geboekt. Informatie over het bijboeken van een extra nacht heeft men per e-mail toegestuurd gekregen.

 

Namens het Fietscomité 2019

Robert Huisman -  e-mail: rh@tehacon.nl