Reisverslagen SkiGooi


Hieronder staan links naar reisverslagen van de afgelopen seizoenen. Deze verslagen zijn bijdragen in tekst en foto's van een of meer deelnemers aan de reizen. Bijdragen worden bijzonder op prijs gesteld

 

De inhoud van de reisverslagen valt niet onder de verantwoordelijkheid van Skivereniging 't Gooi. De redactie van Skivereniging 't Gooi houdt zich het recht voor om bijdragen, waar noodzakelijk, aan te passen of om de bijdragen niet te plaatsen. In dat geval zal de auteur van het verslag per mail worden geïnformeerd over de redenen waarom het reisverslag niet wordt geplaatst.

 

Door een reisverslag in te dienen gaat de auteur akkoord met het plaatsen van het verslag op de SkiGooi website en/of het opnemen van het verslag in de SkiGooi Nieuwsbrieven. Dit geldt ook voor bijgesloten foto's. De auteur geeft met het toesturen van foto's duidelijk aan dat het eigen materiaal betreft en daarmee impliciete toestemming voor het gebruik van de foto's op website en in Nieuwsbrieven. Fotomateriaal van anderen dan de auteur toesturen wordt in verband met mogelijke auteursrechten niet geaccepteerd. Indien dit fotomateriaal belangrijk is voor het reisverslag, dan wordt de maker van de foto's verzocht het materiaal zelf toe te sturen.

Overzicht actuele reisverslagen

Verslag Les Menuires 2019

Verslag Canazei 2019

Verslag Lech 2019