Corvara - Dolomieten - Italië - busreis

Vrijdag 11 februari t/m zondag 20 februari 2021


Hotel Miramonti**** - touroperator Sunweb

 

Hotel Miramonti ligt op een mooie, unieke locatie aan de rand van het zonnige dorpje Corvara. Het centrum en de skipiste liggen op 800 meter van het hotel, maar met de skibus die op 25 meter afstand stopt ben je zo bij de lift. Daar kun je beginnen aan een afdaling in het veelzijdige skigebied van Alta Badia en de Sella Ronda. Vanuit het hotel heb je een prachtig uitzicht op dit gebied.
Het hotel is gebouwd in de traditionele Tiroolse stijl en alle kamers zijn verzorgd en comfortabel ingericht. Na een dag op de pistes kun je je skispullen achterlaten in de skiberging van het hotel en gelijk aanschuiven voor een heerlijke maaltijd. Het restaurant biedt een selectie van de typische Alpine en internationale keuken.


Corvara ligt centraal in de Dolomieten aan de bekende Sella Ronda en in de nabijheid van de Marmolada (3.343 m). Vanuit Corvara kan iedere dag naar een andere bestemming worden geskied. Naar Lagazuoi, via Pralongia en Armentarola. Naar de Marmolada via Malga Chiapella. Naar de Seiseralm (eerst per bus door een schitterend natuurgebied). Naar het Annatal via Col Raiser en Seceda. Naar Pedraces via La Villa. Naar Alba met Pera en Possa di Fassa.

First Class touringcar

Vanaf 2020 gaat de reis naar Italië met een luxe dubbeldekker touringcar, die is voorzien van 48 First Class fauteuils. De stoelen zijn breder en comfortabeler en er staan in tegenstelling tot een Royal Class bus 3 stoelen op een rij in plaats van 4. Deze First Class fauteuils bieden extra veel beenruimte en de rugleuning heeft ruime instelmogelijkheden.

Prijzen

Prijs per persoon bedraagt € 1.269,-. In deze prijs is inbegrepen:

  • vervoer per First Class touringcar - drie stoelen op een rij;
  • 7 overnachtingen o.b.v. half-pension op basis van 2 personen per 2-persoonskamer;
  • 6-dagen Dolomiti Superskipas;
  • bijdrage SGR-garantiefonds & hulp van de vakantiedokter;
  • toeslag fooienpot & reserveringskosten.

Het hotel beschikt, zoals vrijwel alle hotels, niet over 1-persoonskamers. Wil men een kamer alleen, dan moet men daarvoor een 2-persoonskamer huren. De opslag zal dan naar verwachting circa € 600,- bedragen (onder voorbehoud). Wil je graag mee en opteer je voor kamerdeling, maar heb je nog geen kamergenoot, meld je dan toch aan. In overleg kan een kamergenoot worden gezocht.

 

In overleg is eigen vervoer mogelijk. Op de reissom zal dan ca. € 200,- in mindering worden gebracht.

 

Via Sunweb zijn aanvullend voordelig ski’s te huren.

 

De 6-dagen skipas kan voor een gering bedrag worden uitgebreid naar een 7-dagen of een 8-dagen skipas. Senioren geboren voor 27 november 1956 hebben recht hebben op een korting van ca. € 30,-, mits bij de boeking opgegeven. De korting wordt dan in de prijs verwerkt.

 

Met boeken kan geen maanden worden gewacht als men het risico ‘vol’ vermijden wil. Het hotel heeft weliswaar 91 kamers, maar is voordelig geprijsd. Daarom voor eind augustus de dan ontvangen aanmeldingen gaan boeken.

Om teleurstellingen te voorkomen is het belangrijk zo spoedig mogelijk contact op te nemen.