Après-ski avonden, nieuwjaarsreceptie & nieuwjaarsborrel


De actuele data van après-ski avonden, nieuwjaarsreceptie en nieuwjaarsborrel staan vermeld in de kalender.

Après-ski avonden

Van eind september tot begin april wordt een aantal après-ski avonden georganiseerd in het clubgebouw van voetbalvereniging OSO.

 

Deze après-ski avonden zijn uitsluitend toegankelijk voor leden van Skivereniging 't Gooi. Onder het genot van een hapje en een drankje worden reizen, reisplannen en nog veel meer onderwerpen besproken.

 

Tijdens de après-ski avond rond eind oktober of begin november, wordt de Algemene Ledenvergadering (ALV) gehouden. Begin december komen soms wat hulpjes van Sinterklaas langs en tijdens de après-ski begin januari wordt de nieuwjaarsreceptie gehouden.

 

De laatste avond van het seizoen wordt de reizenreünie gehouden en wordt een tipje van de sluier opgelicht over de aanstaande reizen.

 

De avonden beginnen om 20:00 uur en worden gehouden in het clubgebouw van v.v. OSO, 't Jagerspaadje 28, 1231 KJ Loosdrecht.

 

Tijdens de après-ski avonden is de bar in vertrouwde handen van medewerkers van OSO.


Nieuwjaarsborrel & nieuwjaarsreceptie

Om het nieuwe jaar in te luiden worden aan het begin van januari een nieuwjaarsreceptie en een nieuwjaarsborrel georganiseerd.

 

De nieuwjaarsreceptie vindt plaats tijdens de eerste après-ski van het nieuwe jaar in het clubgebouw van v.v. OSO, 't Jagerspaadje 28, 1231 KJ Loosdrecht.

 

De nieuwjaarsborrel is na afloop van de buitenactiviteiten om half 11 op de eerste of tweede zondag van het nieuwe jaar na Nieuwjaarsdag.

Locatie: parkeerplaats bij het St Janskerkhof, Hilversumseweg, Laren/Hilversum (tegenover La Place).