Buitentrainingen


Het SneeuwFit-programma bestaat behalve uit binnentrainingen ook uit een aantal buitentrainingen. Naast deze zogenaamde officiële SneeuwFit-buitentraining organiseert Skivereniging 't Gooi in de loop van het jaar ook de volgende buitentrainingen:

  • officieuze buitentraining;
  • zomeravondtraining.

Officiële SneeuwFit-buitentraining

Gedurende de periode van begin november t/m medio februari worden deze buitentrainingen gegeven als onderdeel van het SneeuwFit trainingsprogramma. Er kan worden gekozen om uitsluitend de buitentraining te volgen of om de buitentraining te combineren met de binnentraining. De trainingen vinden plaats op de Zuiderheide tussen Hilversum en Laren. Ze worden gegeven door de professionele trainster Colinda Olff en zijn niet gratis!

Voor exacte details over kosten, tijdstip en plaats, zie SneeuwFit-binnentraining.

Officieuze buitentraining

Ter overbrugging van de weken tussen de officiële buitentraining en de zomeravondtraining (zie hieronder), worden in de volgende periodes officieuze buitentrainingen georganiseerd

  • van zondag 18 februari t/m zondag 18 maart 2018 (periode tussen officiële buitentraining en zomeravondtraining);
  • van zondag 23 september t/m zondag 28 oktober 2018 (periode tussen zomeravondtraining en officiële buitentraining);.

Let op: data in 2018 zijn onder voorbehoud!

 

De trainingen bestaan uit hardlopen voor de liefhebbers, ski-imitatie oefeningen op een helling, rek- en strekoefeningen, en natuurlijk plezier maken in de buitenlucht.

 

De trainingen zijn gratis en vinden plaats op dezelfde tijd en locatie als de officiële buitentrainingen. Zie SneeuwFit-trainingen.

Zomeravondtraining

Op maandagavonden in de periode van 26 maart 2018 t/m maandag 17 september 2018 (data onder voorbehoud) worden de zomeravondtrainingen gehouden.

 

De zomeravondtrainingen bestaan uit hardlopen, rek- en strekoefeningen, en natuurlijk plezier maken in de buitenlucht. Er start ook een groep Nordic Walkers en als men het nog rustiger aan wil doen dan kan er ook worden gewandeld.

 

De zomeravondtrainingen vinden plaats in het Corversbos en starten om 19:30 uur vanaf de Schuttersweg hoek Sterrelaan, Hilversum.

 

Neem voor meer informatie contact op met Hanny May.