SneeuwFit-trainingen - Fit op reis


SneeuwFit is een trainingsprogramma voor het verbeteren van spierkracht en uithoudingsvermogen. Met de SneeuwFit-trainingen heb je een optimale voorbereiding op de wintersport. Je traint juist die spieren waarvan veel wordt gevraagd tijdens de wintersport, zodat je straks soepel de berg af gaat en minder kans op blessures hebt. De trainingen zijn bedoeld voor zowel de beginnende als de gevorderde wintersporter.

 

Naast specifieke training voor de wintersport, verbetert het de algemene conditie. Dus ook als je niet op wintersport gaat is SneeuwFit een goede en gezonde training en zorgt het dat je veel calorieën verbrandt. Onder begeleiding van onze professionele en enthousiaste docente heb je zowel in de zaal als ook buiten een gevarieerd programma, waarbij de techniek, maar zeker ook de gezelligheid, volop aandacht krijgt.

 

Ter ondersteuning van het SneeuwFit-programma vinden het hele jaar ook buitentrainingen plaats. Beide trainingen vallen geheel onder de verantwoordelijkheid van de professionele SneeuwFit trainster Colinda Olff.

 

Wij hopen dat je na deze trainingen nog meer kunt genieten van de wintersportvakantie.

 

Belangstelling? Meld je dan rechtstreeks aan bij Colinda Olff. Dit kan telefonisch (06 55 96 45 23) of per e-mail.

 

Voor meer informatie zie: SneeuwFit-binnentraining of Buitentrainingen